ESKİŞEHİR / ALPU - Alpu Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Osmaniye Mahallesindeki kursiyerlerimiz için 10 Şubat 2024 tarihinde Bursa gezisi düzenledik. El Sanatları öğretmenimiz Hüdanur Bayır TUTGUN hocamız eşliğinde Bursa'nın tarihi ve turistik güzelliklerini gezen kursiyerlerimiz güzel bir gün geçirdiler.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezimizde Sıhhi Tesisat Armatür Montajcısı ve Onarımcısı kursu açılacaktır. Katılmak isteyenlerin Merkezimize başvuru yapmaları gerekmektedir.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezimizde 08.02.2024 tarihinde Yetişkinler İçin Kur'an-ı Kerim (Elif-Be) Okuma Kursumuz Başladı. Kursumuza katılmak isteyen kursiyerlerimizi Merkezimize bekliyoruz. Kurs öğretmenimiz Cemre Nur DEMİRCİOĞLU'na ve kursiyerlerine başarılar dileriz.

Ock

Bağlama kursumuz Alpu Halk Eğitimi Merkezimizde 18.01.2024 tarihinde Şener ARDA hocamızın eğitmenliğinde başlıyor. Kursa başvuru yapmak isteyenlerin Merkezimize başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ock

Alpu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 15.01.2024 tarihinde saat: 11.30 da Merkezimizdeki kursiyerlere kanser taramaları hakkında seminer verildi.

Ara

Erken Çocukluk Döneminde Yaratıcı Drama kurs programımız başladı. Öğrencilerimize rol oynama ve doğaçlama tekniklerini kullanarak canlandırma yapmalarını ve böylece sanat eğitimini kazandırmayı amaçlayan kursumuz çok ilgi gördü. Böylece öğrencilerimiz bu kursumuz sayesinde kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmeye başladılar. Öğretmenimiz Kübra ÖZGÜR'ü ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Halk Eğitimi Merkezimizde Okuma-Yazma Kurslarımız başladı. Kurslarımıza katılmak isteyenlerin Merkezimize başvurmaları yeterlidir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Halk Eğitimi Merkezimizde görevli öğretmenlerimiz bu özel günde biraraya geldi. Kurum müdürümüz Hasan ERCAN tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayarak iyi dileklerde bulundu. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Ekm

Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Geçmişten Günümüze El Emeği Ürünleri Sergimiz 29 Ekim saat 11.30 da Alpu Anadolu Lisesi 4. Katında Merkezimizde gerçekleştirildi.  Sergimize Alpu Kaymakamı Sayın Metin BASKIN, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz GÜLLER, ilçemiz daire amirleri, gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı. Alpu Kaymakamı Sayın Metin BASKIN düzenlenen sergi için Alpu Halk Eğitimi Merkezi personellerine teşekkür etti. Halk Eğitimi Merkezi müdürümüz Hasan ERCAN da sergi hakkında bilgi vererek katılan tüm ziyaretçilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ekm

Bozan Mahallemizde El Sanatları kursumuz başladı. Kursiyerlerimize ve öğretmenimiz Şule MEMİŞ'e başarılar dileriz.

Ekm

Osmaniye Mahallemizde El Sanatları kursumuz başladı. Kursiyerlerimize ve öğretmenimiz Hüdanur BAYIR TUTGUN hocamıza başarılar dileriz.