ESKİŞEHİR / ALPU - Halk Eğitim Merkezi

Ekm

Bozan Mahallesinde bulunan  Bozan Bey İlkokulunda açılan Klasik  Gitar Kursuna Bozan Bey ilkokuluna giden öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Ekm

Açılış törenine teşriflerinden dolayı ilçe kaymakamımız Sayın Ömer ÖZBAY´a ve Belediye Başkanımız Rafet DEMİRTAŞ´a Teşekkür Ederiz

Ekm

Kadın Giyim Modelist Yardımcılığ kursumuz başlamıştır. Açılış törenine teşriflerinden dolayı ilçe kaymakamımız Sayın Ömer ÖZBAY´a ,Belediye Başkanımız Rafet DEMİRTAŞ´a Teşekkür Ederiz

Ağu

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Halk Eğitimi Bünyesinde Açılması planlanan kurslarımıza kayıtlarımız başlamıştır.

Haz

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eskişehir Öğrenme Şenliği" 15 Mayıs 2018 Salı günü Eskişehir Vilayet Meydanında gerçekleştitirdi.

May

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine ERDOĞAN’ ın himayelerinde başlatılan “Okuma-Yazma Seferberliği” kapsamında Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslara devam eden kursiyerlerimiz eğitimlerini başarı ile tamamlayarak okur-yazar belgelerini aldılar.

Tarım İşçilerinin Çocuklarının Eksik Kalank Eğitimleri Tamamlıyoruz

ilçemizde bulunan Tarım işçilerinin Çocuklarının eksik Kalan eğitimlerini Tamamlama çalışmaları yaptık.

Ekm

Bozan Bey İlkokuulunda Açılan Klasik Gitar Kursu Öğrencilerimiz İlköğretim haftası kutlama programında hünerlerini sergilediler öğrencilerimizin gösterisi büyük ilgi gördü.